In de periode 2014-2018 was ik lid van de gemeenteraad van Enschede. Ik zette mij in voor diverse thema’s, waaronder

  • een duurzame gemeente met de blik gericht op de toekomst
  • een sterke, bruisende en veilige binnenstad
  • een gemeente die enthousiast wordt van initiatieven en inspraak van inwoners

Op dit moment ben ik voor D66 actief als voorzitter van de Verkiezingsprogrammacommissie van D66 Overijssel en geef ik trainingen en lezingen voor het wetenschappelijk bureau van D66, de Mr. Hans van Mierlostichting. Op deze website vind je mijn politieke blogs, een overzicht van wat ik de vorige periode heb bereikt voor Enschede.

Wil je mij wat vragen, stuur me dan een berichtje via LinkedIn of Twitter. Ik vind het leuk om van je te horen en stuur altijd een berichtje terug.

Martijn Braber